Surfers Paradise Drop in the Sup Season 2018

De paaspeddel van weleer werd voor deze 5de editie omgedoopt tot Drop in the Sup Season en zorgde op paasmaandag 2 april 2018 voor de kick-off van het supseizoen. (SUP staat voor Stand Up Peddleboarden) Een idyllische stand up paddleboard tocht die telkens doorgaat op het water van de Damse Vaart. Uniek dit jaar was dat toer voor de allereerste keer van Damme naar Sluis voerde.

Focus-WTV was meteen van de partij om dit moment op beeld vast te leggen. Met een gunstige zuiderwind gingen 24 suppers te water om al suppend een afstand van 7,5 kilometer te overbruggen. 2 professionele begeleiders van Surfers Paradise zorgden voor de nodige steun & uitleg op het water, terwijl er 2 medewerkers de groep op de voet volgden vanop het land met bezemwagen & waterbevoorrading. Nieuwsgierige voorbijgangers konden genieten van dit schouwspel aan de waterrand, meefietsen en ook supporteren aan de vele bruggetjes waaronder de suppers passeerden. Aan de finish was er een extra beleving toen een sympathieke toeschouwer de deelnemers al tokkelend verwelkomde op haar gitaar.

Aangekomen in Sluis stond de Surfers Paradise paashaas klaar met zoete chocolade eieren en bubbels. Het glas werd geklonken op deze eerste geslaagde suptoer & een sprankelend supseizoen!

Programma SUP tours

  • Donderdag 10 mei: IK SUP: suptocht naar het Zwin 20€ PP
  • Vrijdag 11 mei: IK SUP: suptocht naar het Zwin 20€ PP
  • Zaterdag 12 mei: IK SUP: suptocht naar het Zwin 20€ PP
  • Vrijdag 25 mei: PINK PADDLE: avondsuptocht voor & door dames met yoga, tapas&bubbels 35€ PP
  • Juni to be confirmed: SUP’N DINE AIRCAFE: culinaire suptocht naar Aircafé bij Sergio Herman
  • Vrijdag 22 juni: MIDSUMMERPADDLE: avondsuptocht met tapas&bubbels 35€ PP
  • Vrijdag 7 september: SUP’N DINE CÔTE BELGE: culinaire suptocht nar bar-bistro Côte Belge 55€ PP
  • Vrijdag 14 september: PURPLE PADDLE: avondsuptocht voor & door dames met tapas&bubbels 35€ PP

 

Zowel op Surfers als Lakeside Paradise worden er SUPs verhuurd alsook lessen gegeven. Iedereen kan na 15 minuten al aan de slag. Let wel dat op Surfers Paradise kalme zee vereist is, terwijl weinig wind ook behulpzaam is. Op het Duinenwatermeer ligt er een boeienparkoer van 1 km zodat je precies kan bepalen welke afstand je aflegt.

Ook groepen die het even willen uitproberen of een eigen tocht organiseren zijn welkom.

Alle info en reservaties via info@surfersparadise.be of 050/615960.

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Ontvang het Surfers Paradise & Lakeside Paradise nieuws in jouw mailbox.