Ocean & Beach Tools

Naast Surfen en Stand Up Paddleboarding hebben we ook een uitgebreid aanbod van uitdagende en alternatieve strand- en watersporten die je bij ons kan beoefenen. We beschikken over alle materiaal en een initiatie of persoonlijke begeleiding behoort ook tot de mogelijkheden.

1 u
NON member MEMBER
Soccer / Beachvolley / Beachball € 2 gratis
Parasol / Beachchair / Zitzak € 2 gratis
O’Neill wetsuit / life jacket € 4 € 3
Skateboard € 6 € 3
Boogieboard / skimboard € 6 € 3
Hamboard € 10 € 5
Paddleboard € 13 gratis
Oceankayak € 13 € 9
Onewheel (30min) € 20 € 15
Raft € 60 € 40

Alle ocean & beach tools kunnen ook aangeleerd worden door een professionele instructeur, de meerprijs hiervan is €35/u/instructeur.


Beachvolleybal

De koning der strandsporten: Beachvolleybal! Onze terreinen staan elk seizoen klaar om elk fervent recreatief of competitief volleybalteam een mooie match te bezorgen.


Indoboarding

De perfecte oefening om je gevoel van evenwicht mee te verbeteren. Je staat op een miniatuur versie van een surfboard uit hout en daaronder ligt een ronde PVC buis. Zo rol je heen en weer, probeer je te balanceren en de ervaren indoboarders persen er zelfs een one-eighty of een hang-ten uit!


Mountainbiking

Mountainbike rijden hoeft natuurlijk geen introductie. De natuurlijke omgeving van Surfers Paradise verdient dit wel. Het polderlandschap, verborgen paadjes door drassige moerassen en een avonturenparcours in het Koningsbos lenen zich uitstekend voor deze avontuurlijke broer van fietsen.


Ocean Kayaking

Deze kajakboten zijn speciaal gemaakt om op zee te varen en geven een ware adrenalinekick als je hiermee een golf kan nemen. Met een zee zo glad als een spiegel maak je een retourtje richting het Zwin. Dit is puur genieten van de rust van het natuurreservaat, de zilte lucht en het kabbelende water.


Onewheel

Het enige Onewheel Experience Center in België vind je hier. Zand, bos, pad, dijk, gravel… met dit elektrisch aangedreven skateboard op 1 wiel vind je overal een uitdaging! Nog beter het is aangeleerd op 5 minuten en je ervaart meteen het echte boardgevoel.


Paddleboarding

Dit is een sport die in Hawaï, het walhalla van de watersporten, geen introductie hoeft. Een paddleboard lijkt op een elegante boot waarmee je eindeloze afstanden kan afleggen in kniezit al peddelend met de armen. De conditietraining bij uitstek.

Rafting

Niets haalt de teamspirit meer naar boven dan samen in een zeeraft de branding trotseren. Samenwerken is de boodschap als de golven aan de haal gaan met de raft. Simultaan peddelen en een ritmische kapitein zijn essentieel. Op windstille dagen zijn de raftgames een pure bron van vertier.


 

Skaten

Het surfgevoel op land ervaren kan niet beter dan met een plank op wieltjes. Hamboards, skateboards, waveboards, carverboards, … kortom boards genoeg om je bochten mee te oefenen of om gewoon ontspannen mee op de zeedijk te cruisen. Hamboards zijn giga versies van skateboards en veel stabieler. Bovendien stuw je jezelf voort met een stick.


Skimboarding

Een eeuwige favoriet bij de jeugd. Simpeler kan het niet: een dun houten plankje, een stevige aanloop en enkele centimeters diep water zijn de enige ingrediënten die nodig zijn voor een hoop fun. 180 graden spinnen, shove-its en vette carves zijn maar enkele van de mogelijke tricks.


Abonneer je op onze nieuwsbrief

Ontvang het Surfers Paradise & Lakeside Paradise nieuws in jouw mailbox.