SURF FEST 2018

Op zondag 5 augustus viert Surfers Paradise zijn 31 jarige bestaan.

Sinds het legendarische Beachboys concert tot op heden kan de vereniging terugblikken op een rijk verleden met bezoekers vanuit de ganse wereld. De watersportclub telt ondertussen 1300 leden en kreeg sinds 2012 versterking van een tweede Paradijs namelijk Lakeside Paradise aan het Duinenwatermeer.

Om de verjaardag op een passende manier te vieren koos men opnieuw voor een namiddagprogramma met tal van activiteiten, om vrienden, families met kinderen, sportievelingen en surfclubgenieters op een exclusieve manier aan hun trekken te laten komen.

Van 14-15u kan er ingeschreven worden voor een gratis surf en/of supsessie. De ganse namiddag zijn er in een speciale beachpool skimboard demonstraties door professionele skimboarders en kan iedereen deze sport ook gratis uitproberen. Tezelfdertijd zorgt 7Up voor gratis frisbee deelname en frisbee demo’s door frisbee pro’s. Vanaf 16 u sweet tones van DJ RED RUM met om 18.30u de apotheose: het Live optreden van de groep KARIKATURA. De ganse namiddag zorgt Looza voor gratis Mocktails. Einde van de activiteiten is voorzien om 20u. Een belevingsvolle namiddag om niet te missen, voor iedereen die watersporten en Surfers Paradise een warm hart toedraagt.
Gratis toegang!

 Surfers Paradise Presents SURF FEST 2018

5 AUGUST 2018 – 2PM TILL 10PM
PROGRAM:

14H-15H: Free surf/sup initiation: reservations mail riaan@surfersparadise.be
14H-20H: Free skimboard initiations BY Skimzone all day
14H-20H: Free frisbee & freestyle performances BY 7UP
16H-22H: DJ RED RUM
17H-20H: Foodtrucks on the beach
LocoMexicano
Rove
Street Food Company
18H30-20H: LIVE MUSIC on the beach Karikatura
ALL DAY SURFVIBES & free Looza Mocktails

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Ontvang het Surfers Paradise & Lakeside Paradise nieuws in jouw mailbox.