O’Neill Ladiesday op Surfers Paradise

Zondag 3 juni was het tijd voor de 17de editie van de O’Neill Ladiesday op Surfers Paradise te Knokke-Heist. De dag begon  in het ochtendgloren met heerlijke stand up paddleboardinitiaties op het water, onder begeleiding van Julie Lauwers, Belgisch kampioen golfsurfen. Crossfit Lividum zorgde voor stevige sessies op het strand! Uiteraard genoot iedereen daarna van de bekende healthy deluxe brunch in overvloed!

Ook de dames van Brows and Brush stonden paraat om de deelnemers te stylen met surfy braids. Tijdens de brunch was Lindsay Gilis van Aloë Vera products aanwezig om een plantaardige manier van lichaamsverzorging te promoten. In de namiddag werd er stevig gedanst & gezweet op de tropische deuntjes van Batuka, Corebase, Zumba. Nadien werd het terras een en al zen tijdens de yogasessie van Julie.

120 dames werden in de watten gelegd en genoten ten volle van deze editie! Dit allemaal dankzij Sylvie van Sylvie.life, Deborah van Studio Matahari en Julie van Surfers Paradise. Alle dames en meisjes werden op het einde in de bloemetjes gezet met een Tao&O’Neill goodiebag en een pink cocktail met een aromatic Fever Tree! “Stop wishing, start doing” was wederom een feit!

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Ontvang het Surfers Paradise & Lakeside Paradise nieuws in jouw mailbox.