NIEUW: Surf&Beach Grommet Internaat!

Op grote vraag zullen nu ook grommets een internaat surfkamp kunnen volgen op Surfers Paradise. Daar waar tot op heden de minimum leeftijd 12 jaar was, wordt nu 2x in juli en 2x augustus een “special” georganiseerd voor jongeren van 9-12 jaar. Ervaring leert dat ook deze groep er ook al eens graag op uit trekt om te sporten dus wil Surfers Paradise hier graag op inspelen.
Er is 24/24 uur begeleiding en ook het avondprogramma wordt aangepast met leeftijdsgebonden activiteiten en uiteraard iets vroeger naar bed.

De totaalprijs bedraagt €410 inclusief alle maaltijden met BBQ op donderdagavond, alle materiaal en uiteraard veilige en deskundige begeleiding. Enige ervaring is absoluut geen vereiste, alle sporten waarmee je kennismaakt worden aangeleerd: uiteraard golfsurfen, suppen, onewheelen, skateboarden, skimboarden, boogieboarden, kajakken, stand up paddleboarden, raften…allemaal afhankelijk van weer en wind en ook wat de groep het leukst vindt.

Uiteraard horen beachvolley, beachtennis, beachsoccer ook tot de mogelijkheden en ga je ook in zee om een tocht te maken per motorboot. Een unieke ervaring waarbij je niet alleen nieuwe vrienden maakt maar tevens een weekje als een echte surfers door het leven gaat en leeft op het ritme van de zee !

BOEK NU
Week 1 (maandag 2 juli-vrijdag 6 juli) Plaats voor 11 grommets
Week 3 (maandag 16 juli-vrijdag 20 juli) Plaats voor 11 grommets

Week 5 (maandag 30 juli-vrijdag 3 augustus) Plaats voor 10 grommets
Week 7 (maandag 13 augustus-vrijdag 17 augustus) Plaats voor 5 grommets

Ook organiseert Surfers Paradise 2 weekendkampen voor grommets tijdens de zomervakantie! Ideaal om eens te proeven van het surfersleven, met 1 overnachting, volpension.
Weekend 2 (zaterdag 7 juli-zondag 8 juli)
Weekend 8 (zaterdag 18-zondag 19juli)

boeken kan via paradise-webshop.be

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Ontvang het Surfers Paradise & Lakeside Paradise nieuws in jouw mailbox.