School

kitesurfles
Voldoende lessen en een gediplomeerd lesgever zijn de sleutels tot het veilig kunnen beheersen van deze sport. Alle lerende kitesurfers krijgen volledige didactische ondersteuning: windzonebord en IKO manual helm met ingebouwde microfoon. Het Naish Kitesurfing Center volgt de IKO methodiek met strand- en waterlessen.

Boek Een Initiatie Of Privé Les

Leer veilig Kitesurfen volgens de IKO methodiek

Boek Nu
school_iko1

Kwaliteitslabel IKO

Ons Naish Kitesurfing Center draagt het kwaliteitslabel van de International Kitesurfing Organisation (IKO). Dit betekent dat het center is gebonden aan strikte, internationale kwaliteits- en veiligheidsregels. Bij de aanvang van het lessenpakket krijgt iedere leerling een IKO level kaart. Dit certificaat is een bewijs van jouw niveau en bovendien kan je deze
wereldwijd bij andere IKO centers gebruiken voor meer lessen of om materiaal te huren.

leerproces

Het leerproces

Het strandgedeelte bestaat uit essentiële theorie en oefeningen op het droge tot je de kunst volledig beheerst. Op het water start je met een kennismaking: bodydraggen. Dan begint de gewenning met het board en voor je het weet klief je met een ongelooflijke snelheid door de golven.

Belangrijk: Het Naish Kitesurfing Center biedt geen groepslessen aan maar enkel individuele begeleiding. Dit staat garant voor een vlotte leercurve, snellere en betere resultaten en vooral veiligheid.


Boek een initiatie of privé les

Het boekingsformulier is nog niet beschikbaar, gebruik het contactformulier om uw boeking door te sturen.

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Ontvang het Surfers Paradise & Lakeside Paradise nieuws in jouw mailbox.