Surfers Paradise verkoopt exclusieve Keith Haring reproducties voor aankoop watersportmateriaal.

In 1989, straks exact 30 jaar geleden, stuurde de wereldbekende Kunstenaar Keith Haring vanuit de Verenigde staten een enveloppe naar Surfers Paradise met daarin een tekening en begeleidende handgeschreven brief. Hij had ervoor leren surfen op Surfers Paradise en was er een welgekomen gast op diverse activiteiten. Daar de vereniging pas opgestart was en een mooi logo nodig had, ontwierp hij speciaal voor de gelegenheid een echt uniek surf logo. In de bijgevoegde brief stipte hij aan dat het logo overal en altijd kon gebruikt worden voor gelijk welke doeleinden. Het jaar daarop kregen alle leden een t-shirt en een lidkaart waarop dit logo prijkte. Het hoeft niet gezegd te worden dat dit T-shirt ondertussen een echt collector item geworden is.

Door de toenemende vraag van tientallen jeugdige surfers, scholen, verenigingen en de meer dan 1000 jongeren die gedurende de maanden juli en augustus een surfcamp of vakantieplus stage volgen op Surfers Paradise moet de vereniging nieuw watersportmateriaal aankopen, daar het steeds de bedoeling is dat kwaliteit voorop staat en alle bezoekers over topmateriaal kunnen beschikken om hun favoriete sporten te kunnen beoefenen.
Zo komen er 30 nieuwe skimboards en skateboards, 200 junior surfpakken, 30 surfboards en 20 nieuwe kites en kiteboards. Dit alles betekent wel een investering van 25.000 €

Om dit te kunnen verwezenlijken worden er 500 stuks genummerde reproducties geproduceerd op formaat A3 – zwarte druk op wit 300gr karton – die te koop zullen aangeboden worden aan 50 € per stuk. Op de keerzijde komt een afdruk van de originele brief om de authenticiteit te bewijzen, en het volgnummer, van 1 tem 500.

Elke reproductie is dus uniek en enig ter wereld want dit logo is exclusief gemaakt voor Surfers Paradise.

Dit is niet alleen een uniek eindejaarsgeschenk maar tevens een prachtig stuk om thuis of op bureel in een kader hangen te hebben, en bovendien zorgen de opbrengsten nog eens voor de aankoop van watersportmateriaal waar honderden jongeren de komende jaren plezier zullen aan beleven.

De reproducties kunnen besteld en betaald worden via paradise-webshop.be (optie opsturen per post mogelijk), of zijn ook aan te kopen en meteen mee te nemen op Surfers en Lakeside Paradise.

Surfers Paradise en alle jongeren wensen U nu reeds te bedanken voor Uw steun.”

 

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Ontvang het Surfers Paradise & Lakeside Paradise nieuws in jouw mailbox.