Ligging


Surfers Paradise is oostelijk gelegen op het strand te Knokke-Heist.
Om er te geraken vanuit het binnenland (Expressweg N49 Antwerpen of A11, komende van E40) rijd je op de Natiënlaan. Eens op de Natiënlaan, sla je rechts af aan de Kalvekeetdijk. Dan 2de straat links, Kalfstraat, inrijden en volgen tot je in de Boslaan bent.

In de Boslaan rechts aanhouden, aan het eerste ronde punt, eerste afslag nemen naar de Eikenlaan. Op het einde van de Eikenlaan, links afslaan in de Paulusstraat. Aan de volgende splitsing links meevolgen en eerstvolgende straat Zwinlaan naar rechts nemen. Hier kan je parkeren. Aan de bocht naar links zie je een bord van Surfers Paradise naast de Appelzakstraat. Die wandel je naar boven, op de dijk aangekomen nog 300m naar rechts, richting torentje… Succes !


Met openbaar vervoer

Ook met het openbaar vervoer is Surfers Paradise makkelijk te bereiken, via trein/tram en bus. Vlak voor de eindstations trein of tram zijn er telkens opstapplaatsen voor bus 12 (Knokke-Het Zoute –Oosthoek), die je tot op 1km van Surfers Paradise brengt, halte Lekkerbek. Van daaruit nog 10-tal minuutjes wandelen (+/- 1 km) tot aan de surfclub.
Via de lekkerbekhelling kan je omhoog wandelen tot aan de dijk en dan dijk volgen naar rechts, richting torentje… arrival in Paradise!

Zin in een leuke wandeling, je kan via het bos of de dijk wandelen tot aan de club. Reken op een goede 45 minuten.

openbaar-vervoer

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Ontvang het Surfers Paradise & Lakeside Paradise nieuws in jouw mailbox.