Grommet Day – Surfers Paradise Knokke-Heist

Surfers Paradise sloot de “week van de zee” af met een geslaagde Yoga sessie voor de ouders en de jaarlijkse “grommet day”.

Op zondag 6 mei waren een dikke 100 Grommets aanwezig op de 17de editie van deze ‘Grommet Day’. Een gratis watersport- en knutseldag voor alle kids. Samen met een stralende zon konden de Grommets hun talent tonen op boogieboards, skimboards of samen op de supzilla! Ook een gesmaakte boottocht stond op het programma. Tegelijkertijd konden andere kinderen een leuk knutselwerk, tekening, schilderij of mooie strandbloem maken op het zonnig terras van Surfers Paradise. Nadien konden alle Grommets genieten van een lekker en fris ijsje met verse fruitsalade. Vervolgens zorgde Papa Chico voor extra beleving via een fantastische en verbazende ‘Papa Chico Goochelshow’. Op deze manier beleefden heel wat kinderen een prachtige zomerdag!

Het volgende evenement van Surfers Paradise is de verplaatste ‘Lei day’ op zondag 20 mei 2018. Meer info & inschrijvingen voor de BBQ: info@surfersparadise.be of julie@surfersparadise.be

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Ontvang het Surfers Paradise & Lakeside Paradise nieuws in jouw mailbox.