Surfers Paradise blaast 32 kaarsjes uit !!

Op zondag 5 augustus viert Surfers Paradise zijn 32 jarig bestaan.

Sinds het legendarische Beachboys concert tot op heden kan de vereniging terugblikken op een rijk en toch ook wel bewogen verleden (de toekomst ziet er vanwege de proefeiland-plannen al even bewogen uit). De watersportclub telt ondertussen 1300 leden, trekt bezoekers van over de ganse wereld en kreeg sinds 2012 versterking van een tweede Paradijs namelijk Lakeside Paradise aan het Duinenwatermeer.

Om de verjaardag op een passende manier te vieren koos men opnieuw voor een namiddag programma met tal van activiteiten, om families met kinderen en sportievelingen op een exclusieve manier aan hun trekken te laten komen.

Van 14-15u kan er ingeschreven worden voor een gratis surf en/of supsessie. De ganse namiddag zijn er in een speciale waterbak skimboard demonstraties door professionele skimboarders en kan iedereen deze sport ook gratis uitproberen. Tezelfdertijd zorgt 7Up voor gratis frisbee deelname en frisbee demo’s door frisbee pro’s. Vanaf 16 u sweet tones van DJ RED RUM met om 18.30 u de apotheose: het Live optreden van de groep KARIKATURA. De ganse namiddag zorgt Looza voor gratis Mocktails. Einde van de activiteiten is voorzien om 20u. Een belevingsvolle namiddag om niet te missen, voor iedereen die watersporten en Surfers Paradise een warm hart toedraagt. Gratis toegang.

Surfers Paradise Presents SURF FEST
5 AUGUST 2018
2PM TILL 10PM
SURF FEST PROGRAM:
14H-15H: Free surf/sup initiation
reservations mail riaan@surfersparadise.be
14H-20H: Free skimboard initiations BY Skimzone all day
14H-20H: Free frisbee & freestyle performances BY 7UP
16H-22H: DJ RED RUM
17H-20H: Foodtrucks
LocoMexicano
Rove
Street Food Compagny
18H30-20H: LIVE MUSIC on the beach Karikatura
ALL DAY SURFVIBES & free Looza Mocktails

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Ontvang het Surfers Paradise & Lakeside Paradise nieuws in jouw mailbox.