Leer kiten, surfen of suppen

Leer kiten, surfen of suppen voor € 15 per persoon.
Zondag 5 & 12 & 19 JUNI 2016

De Vlaamse Yachting Federatie (VYF) & SURFERS PARADISE KNOKKE-HEIST wil iedereen aan het kiten, surfen en standup paddlen krijgen en biedt de eerste les aan voor slechts 15 euro. De cursisten kunnen kiezen uit alle soorten surfplanken en de de nieuwe surfhype Standup Paddle. In totaal kan er ingeschreven worden voor bijna 1000 initiaties tijdens 90 sessies in 20 locaties doorheen Vlaanderen. Dit aan een spotprijs van €15 per persoon per sessie.

“We merken dat de drempel om een les te volgen nog vaak te hoog ligt”, vertelt surfcoördinator Tommy Maenhaut van de VYF. “Vooral uitzoeken waar, wanneer en tegen welke prijs een initiatie kan, schiet er dikwijls bij in.” De federatie maakt het daarom extra makkelijk met één website waar alle lessen gebundeld worden aan een straffe prijs. “Surfen of zeilen is sowieso goedkoper dan velen denken maar we willen de eerste kennismaking heel betaalbaar maken”, stelt zeilverantwoordelijke An Van Cauteren. Wie wil proeven, krijgt een ruime keuze aan disciplines en locaties. Maar liefst 20 clubs doen mee aan de actie, van De Panne tot Knokke aan de Noordzee, van West-Vlaanderen tot Limburg aan één van de mooie Vlaamse vijvers. We verwachten dat dit het aanbod aan goedkope kennismakingslessen de komende weken nog verder zal uitbreiden.

Meer informatie & inschrijven voor één van de initiatiesessies tijdens de zomer in de VYF clubs kan via:

 

Het volledige aanbod in Vlaanderen bestaat uit: golfsurfen, windsurfen, kitesurfen, standup paddle, één- en meersmansboten, optimistjes en catamarans. De lessen duren drie uur en zijn inclusief surf- of zeilmateriaal, wetsuit, een sportverzekering en een professionele lesgever.

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Ontvang het Surfers Paradise & Lakeside Paradise nieuws in jouw mailbox.