Ladies Day op Surfers Paradise: Gratis sporten !

Op zondag 3 juni 2018 worden alle sportieve dames verwacht op Surfers Paradise voor de 17e editie van deze exclusieve en volledig gratis damesdag.

Voor de earlybirdies kan er van bij de start om 10u gekozen worden voor een initiatie Stand Up Paddle of een sessie crossfit onder leiding van Joachim Callebaut van Crossfit Lividum te Herentals. Om 11u kan er gewisseld worden zodat men van beide sporten kan proeven.

Tevens van 11u tem 14u kan er ter plaatse op het strand om de 15 minuten gereserveerd worden om Surf Braids te laten vlechten, dit voor de prijs van 20€, reserveren via julie@surfersparadise.be met dank aan Brows and Brush, koningslaan 248 8300 Knokke-Heist www.browwaxbar.be/knokke
Om 12u worden de batterijen opgeladen met de verrukkelijke, bekende “ladiesday” brunch boordenvol lekkere gerechtjes en een variëteit aan kersverse producten. PARTNERS WELCOME !!
Daarna vanaf 14u staan Sylvie Komkommer , Deborah Van Renterghem & Julie Thery garant voor een trendy actiemix tot 17u.
Vervolgens verwent Surfers Paradise alle ladies maar al te graag met een lekkere cocktail om de dag mooi af te sluiten, waarna iedereen met een goodiebag huiswaarts kan.

Inschrijven? 
Mail naar julie@surfersparadise.be
“naam – aantal deelnemers – aantal deelnemers brunch”
– Crossfit sessie 10u OF 11u
– Sup sessie 10u
De sportdag van 10u tot 17u is volledig GRATIS!!!
Betaling Brunch: Op de dag van het event: 20 EURO cash
(geen bancontact mogelijk ter plaatse)

Programma:
• CROSSFIT & SUP 10u tot 11u EN/OF 11u tot 12u
• Overheerlijke BRUNCH 12u – 14u PARTNERS WELCOME!!
• 14u TRENDY ACTIE MIX met Deborah van “Studio Matahari”, Sylvie van “Sylvie.life” en Julie Thery bekend van onze Beach Yoga sessies
• 17u Einde met gratis Cocktail voor alle ladies

Zorg dat je er zeker bij bent en reserveer NU uw plaatsje en uw goodie bag voor deze Ladies Day via julie@surfersparadise.be !!

 

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Ontvang het Surfers Paradise & Lakeside Paradise nieuws in jouw mailbox.