Ladies Day 2019

De 18de editie van de Ladies Day op Surfers Paradise komt eraan!!

Op Zondag 19 mei 2019 worden alle sportieve dames verwacht op Surfers Paradise voor wat een fantastische dag beloofd te worden !

Voor de “earlybirdies”  kan er gekozen worden voor één of twee gratis ochtend activiteiten bestaande uit een SUP tochtje op de Noordzee, of een Run met Natalie Camerlynck (3x Marathon des Sables). Belangrijk is dat alle niveau’s welkom zijn en dat powerwalken ook tot de mogelijkheden behoort. Er is keuze uit 5 of 10 km, telkens in de prachtige omgeving van het Zwin.

Voor het stand up peddelboarden wordt alles voorzien, enige benodigdheden zijn een handdoek en een badpak of bikini. Wetsuit, zwemvest, board en peddel zijn ter beschikking, terwijl een instructeur ook de nodige uitleg verstrekt aan alle beginnelingen. Helemaal geen ervaring vereist dus, en een heerlijke totale work out.

Na de ochtendactiviteiten is er tegen de middag de verrukkelijke, bekende gezonde “ladiesday” brunch, boordenvol lekkere gerechtjes en een variëteit aan kersverse producten. Hierop zijn ook  alle partners en familie welkom.

Vanaf 14u volgt er dan de trendy actiemix waaraan iedereen eveneens gratis kan deelnemen: Pilates, Corebase, Dance & High Intensity Interval Training, Zumba & Yoga. Dit alles in samenwerking met Sylvie Komkommer,  Charona’s Dancecrew & Julie Thery

Surfers Paradise verwent alle ladies maar al te graag met een lekkere cocktail en een goodiebag om de dag mooi af te sluiten. Ook is er na de activiteiten mogelijkheid om te relaxen met zicht op zee in de Hotspring jacuzzi.

Graag voorafgaandelijk inschrijven:

Mail naar julie@surfersparadise.be voor informatie, welke onderdelen je wenst aan deel te nemen en reservaties brunch!! Let op beperkte plaatsen dus tijdig reserveren

De sportdag van 10u tot 17u is volledig GRATIS!!!
Betaling Brunch: Op de dag van het event: 20 EURO cash
(geen bancontact mogelijk ter plaatse)

Programma:

10u-11u: sessie 1 Stand up paddle
10u start eerste run 5km OF 10km run met waterbreak op Surfers Paradise
11u start tweede run 5 km
11u-12u: sessie 2 Stand up paddle
12u-14u: overheerlijke Healthy brunch
14u – 17u: Trendy Sport Mix

Pilates, Corebase, Dance & High Intensity Interval Training, Zumba & Yoga door lesgevers: Sylvie Komkommer & Charona’s Dancecrew & Julie Thery

17u-18u: Free Frizzo cocktail

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Ontvang het Surfers Paradise & Lakeside Paradise nieuws in jouw mailbox.