First Generation

Beste “oldies” J van Surfers Paradise !

Op zaterdag 20 augustus organiseren we op Surfers Paradise de tweede editie van de “first generation” night waarop jullie allemaal uitgenodigd zijn. Het is de bedoeling van alle leden die reeds 29 jaar lid zijn te verzamelen, maar natuurlijk ook al diegenen die vroeger lid waren en heel wat uurtjes op Surfers Paradise gespendeerd hebben.

Het moet een leuk weerzien en vooral leuke avond worden, wie wil mag zijn tetris meebrengen J en ook reeds vanaf de middag komen ?

We voorzien een unplugged optreden van TFO, aangepaste muziek en BUBBA KROKET vuurtoren om de inwendige mens te versterken.

Moest iedereen in één of ander Surfers Paradise t-shirt opdagen zou dat nog leuker zijn natuurlijk !

Speciaal voor de gelegenheid hebben we een first generation facebookpagina opgestart, waarop er al een deel oude foto’s te zien zijn. Feel free om ook jouw Surfers Paradise foto’s daarop te plaatsen, te delen, te taggen, leuk te vinden…zodat we in feite zoveel mogelijk oude leden kunnen contacteren want “in den beginne” was er nog geen internet en hebben we dus ook niet van iedereen een emailadres. Help ons dus dit alles te forwarden naar alle oude leden in je omgeving die je kent.

Facebooklink: https://www.facebook.com/events/544026062445502/
Facebookgroep First Generation: https://www.facebook.com/groups/1607921549538583/

Op die manier hopen we alle legendes nog eens te kunnen verzamelen !

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Ontvang het Surfers Paradise & Lakeside Paradise nieuws in jouw mailbox.