Eneco Clean Beach Cup

Op zondag 20 maart 2016 kan gans natuurminnend België weer terecht in één van de surfclubs langs onze kust om voor de start van het seizoen het strand een flinke beurt te geven. Ook Surfers Paradise is opnieuw van de partij, om vandaar het stuk tot aan de Zwinmonding onder handen te nemen.

Alles wordt opgeruimd tussen de hoogwaterlijn en de dijk. Iedereen wordt voorzien van prikkers, vuilzak…waarna alles gewogen wordt. Het is de bedoeling van alle niet organisch materiaal te verzamelen, niet enkel wat de zee aanspoelt, maar ook alle zwerfvuil dat met de westenwind die richting opgewaaid is en…hetgeen de mensen achterlaten in de duinen.

De ideale manier om samen met de ganse familie, club, vereniging, vrienden… een steentje bij te dragen om het strand een echte broodnodige beurt te geven. Niet alleen gezond maar tevens voor de jongeren een signaal van wat er zoal te rapen valt op het strand…van netten, blikken, autobanden tot flesjes toe…

Wil je erbij zijn ?
Kom dan op zondag 20 maart om 14u naar Surfers Paradise voor een korte briefing waarna iedereen de handen uit de mouwen kan steken !

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Ontvang het Surfers Paradise & Lakeside Paradise nieuws in jouw mailbox.