Surf & Beach Camps

17 jaar geleden startte Surfers Paradise als eerste club langs de Belgische kust met de onvervalste “O’Neill Surfcamps”…
Ondertussen zijn die surfcamps uitgegroeid tot een fenomeen en een begrip op Surfers Paradise en ver daarbuiten.


Sporten

Als hoofdactiviteit leer je golfsurfen! Daarnaast voorzien voor elk weertype één of andere sporttak, regen is geen reden om niet te surfen, nat word je toch! Zo wordt het golfsurfen aangevuld met Powerkiten, Raften, Zeekayak, Boogieboarden, SUP’en, Skimboarden, Hamboarding, Carver Skateboarding, Indo balance boards & Beachgames!

surfers-paradise-surfkamp-2a

Specials

Als Junior (12 – 18 jaar) ga je één dag naar Lakeside Paradise om te wakeboarden en waterskiën aan de kabelbaan! Op vrijdag is er als afsluiter de diploma uitreiking en krijg je het surfcamp pakket met daarin een uniek aandenken aan het O’Neill surfcamp!

surfers-paradise-surfkamp-2b

Leeftijd en niveau

Er wordt gewerkt in verschillende groepjes, afhankelijk van leeftijd (van 7 – 11 jaar of 12 – 18 jaar), ervaring en taal, met telkens een eigen instructeur. Er is geen probleem om te kiezen bij wie je in de groep zit of om een eigen groepje te vormen. Alle activiteiten worden van dichtbij gevolgd door onze instructeurs. Beginners krijgen een basisopleiding en de meer ervaren surfers krijgen uiteraard lessen voor gevorderden.

surfers-paradise-surfkamp-2c

INTERN KAMP

Proef van het echte surfers leven en verblijf een volle week non stop op het strand! 24/24 uur begeleiding, en je slaapt in een UNIT met jongens- en meisjeskwartieren, met het geruis van de golven op de achtergrond. Surfers Paradise wordt gedurende één week je thuis en je kan gebruik maken van alle accomodatie.

Ontbijt, lunch en avondmaal zijn allemaal inclusief. s ‘Avonds voorziet de monitor een avondactiviteit en wordt er op tijd naar bed gegaan voor een frisse volgende dag vol sport!

UNIEK DIT JAAR: GROMMET SURF&BEACH INTERNAAT!
Week 3 (16-20 juli) zomervakantie: Internaatkamp voor grommets van 9-12 jaar!
Beleef een uniek surfkamp, word wakker met het ruisen van de golven en leef je van ’s ochtends tot ‘savond uit op strand!
Ontbijt, lunch en avondmaal allemaal inclusief. ’s Avonds voorziet de monitor een leuke avondactiviteit en wordt er op tijd naar bed gegaan om fit te zijn voor een nieuwe dag vol strand- en zeesporten!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Tarieven

Weekend Camps (Grommets 7-11 jaar) Prijs Ledenprijs
Grommets weekend internaat € 160 € 135
Week Camps (Grommets 7-11 jaar /// Juniors 12-18 jaar) Prijs Ledenprijs
Grommets & Juniors Week Externaat | Juli € 290 € 265
Grommets & Juniors Week Externaat | Augustus € 300 € 275
Juniors/Grommets Week Internaat | Juli € 400 € 375
Juniors/Grommets Week Internaat | Augustus € 410 € 385

Alle praktische info (dagplanning, benodigdheden, voorkennis en internaat) vind je hier. Korting kan enkel toegekend worden indien lidmaatschap huidige jaar in orde voorafgaand aan de inschrijving. Nog geen lid? Bekijk de extra ledenvoordelen.


Paradise camps 2018

Inschrijven


Abonneer je op onze nieuwsbrief

Ontvang het Lakeside Paradise nieuws in je mailbox!