Praktische informatie

PRAKTISCHE GEGEVENS CAMPS
Download (en print) het document “praktische gegevens camps”
praktische-gegevens-camps.pdf

FISCALE AFTREKBAARHEID CAMPS
Download (en print) het document “fiscaal attest”
fiscale-aftrekbaarheid-sportactiviteiten-2018.pdf
! Let op: Enkel mogelijk te ondertekenen tijdens de week van het kamp waar u kind aan deelneemt.

Locatie

Surfers Paradise is gelegen op het strand te Knokke-Zoute, helemaal ten oosten van de badstad. Een volledige wegbeschrijving vind je hier.


Dagplanning

09h: Ontbijt internaat
10h: Aankomst externaat en start van de activiteiten
12h: Lunchpauze
12h30: Vrij sportuurtje
13h30: Start van de middagchallenge
14h00: Namiddagactiviteiten deel 1
15h30: Vervolg namiddagactiviteiten deel 2
17h: Einde activiteiten
18h: Avondmaal internaat en start avondactiviteit Internaat


Wat heb je nodig?

Iedereen krijgt spiksplinternieuw en verzorgd top-materiaal voorgeschoteld. dus je hebt niets nodig behalve zwemgerief, handdoek, zonnecrème, vaste schoenen en de grootste happy smile ter wereld!
Middagmaal is telkens voorzien en inbegrepen. Drankjes en versnapering kunnen bekomen worden aan de bar. Hiervoor wordt voor het gemak aan het begin van de week een rekening geopend.


Verzekering

Een sport en ongevallenverzekering is voor de volledige periode van het kamp inbegrepen.


Voorkennis?

Ervaring is niet vereist. Je moet wel in staat zijn te zwemmen. Er wordt gewerkt in verschillende groepen, afhankelijk van leeftijd, ervaring en taal. Elke groep heeft een eigen instructeur. Er is geen probleem om te kiezen bij wie je in de groep zit of om een eigen groepje te vormen. Let wel grommets kunnen niet doorschuiven naar een juniorgroep. Alle activiteiten worden van dichtbij gevolgd door onze instructeurs. Beginners krijgen een basisopleiding en de meer ervaren surfers krijgen uiteraard lessen voor gevorderden.


BBQ Family Night!

Op donderdagavond is er de “all you can eat” surfcamp beach BBQ, waarop ook ouders, broers, zussen, vrienden en vriendinnen uitgenodigd zijn. Inschrijven kan aan de bar.


Internaat?

Proef van het echte surfers leven en verblijf een volle week non stop op het strand!
24/24 uur begeleiding, en je slaapt in een UNIT met jongens- en meisjeskwartieren, met het geruis van de golven op de achtergrond.
Surfers Paradise wordt gedurende één week je thuis en je kan gebruik maken van alle accomodatie. Ontbijt, lunch en avondmaal zijn allemaal inclusief.
s ‘Avonds voorziet de monitor een avondactiviteit en wordt er op tijd naar bed gegaan voor een frisse volgende dag vol sport!


Getuigenissen

 

Ondanks het mindere weer hebben onze kids de tijd van hun leven gehad, Super bedankt aan iedereen!

– Marc Vanhees

Deze zomer, hebben mijn broer en ik van 7-11 augustus aan jullie intern surfcamp meegedaan. We vonden het superleuk en daarvoor wouden we jullie en vooral Jirg heel erg bedanken! Alle activiteiten waren fantastisch, we hebben veel geleerd en veel nieuwe vrienden gemaakt. Maar vooral door de grapjes en gezelligheid van Jirg voelden wij ons echt thuis in surfers paradise, hij was niet alleen een coach maar ook een vriend en hoorde bij de groep. De hut waar we in sliepen en het clubhuis van surfers paradise vonden we echt leuk. Je ziet dat er veel tijd werd in gestoken en dat er een echte surfers sfeer in huis is. Danku aan Surfers paradise en Jirg voor een onvergetelijke week!

– Luca | Surf&Beach Internaat

Onze dochter was euforisch over het kamp, de sfeer, het surfen en de knappe monitor 🙂 Bedankt!

– Christel Depaepe

Beste Surfers Paradise Team, Onze zoon Bob is bij jullie “op internaat” geweest. Hij vond het GEWELDIG !!!! op alle gebied. Een dikke proficiat voor jullie allemaal. Volgend jaar komt hij zeker terug.

– De Kort Kris

ATTESTEN VERGOEDING SPORTKAMPEN

Fiscale attesten of attesten voor terugbetaling van uw ziekenfonds kunnen worden ingevuld en ondertekend bij aanvang van het kamp op maandagochtend. Deze dienen zelf te worden meegebracht voor ondertekening. Voor het aanvragen van fiscale attesten en/of attesten ziekenfonds nadat het kamp voorbij is, wordt een administratieve kost van 10 euro in rekening gebracht.


Inschrijven

Een kamp boeken gaat via de Surfers Paradise webshop
Ledenkorting kan bekomen worden door invoeren van geldig lidnummer tijdens de inschrijving.
Deze korting kan enkel toegekend worden indien lidmaatschap van het huidige jaar in orde, dit voorafgaand aan inschrijving kamp.

Bevestiging van de inschrijving wordt steeds meteen automatisch verstuurd via mail. Dit onmiddellijk na inschrijving voor het kamp. Gezien dit een automatische mail is, belandt deze vaak in uw postvak ongewenst of spam. Indien u de mail niet ontvangen lijkt te hebben, check even deze postvakken na. Daar kan u de bevestigingsmail terugvinden


Nog Vragen?

Na je inschrijving ontvang je een bevestiging per e-mail. Praktische informatie vindt u hier op de website. 
Indien nog vragen, neem contact op via het contactformulier.


Annuleren?

Wie niet opdaagt zonder voorafgaandelijke verwittiging verliest het totale inschrijvingsgeld. Wie minstens 1 maand op voorhand annuleert betaalt 25 € administratieve kosten en krijgt het saldo terugbetaald. Wie binnen de maand voorafgaandelijk aan de aanvang van het kamp annuleert heeft een gewettigd attest nodig (doktersbriefje) en krijgt na aftrek van 50 € administratieve kosten alles terugbetaald.

Ceux qui ne se présentent pas sans préavis perdent le total des frais d’inscription. Celui qui annule au moins 1 mois à l’avance paie €25 frais administratifs et obtient le solde remboursé. Celui qui annule le camp moins de un mois à l’avance, exige un certificat légitime (note du médecin) et après déduction de €50 frais administratifs seront remboursés.

 

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Ontvang het Lakeside Paradise nieuws in je mailbox!