Kite & Wake Camps

Best of both worlds! Met deze slogan pakken we uit voor een uniek kamp dat nergens anders aan de Belgische kust mogelijk is. Je geniet van de voordelen van onze beide sportclubs. De uitvalsbasis is op het strand van Surfers Paradise waar je een hele week kitesurf les krijgt. Valt de wind weg, dan ga je naar Lakeside Paradise om de plank onder controle te krijgen aan de kabelbaan met een wakeboard. Een beter alternatief voor het kitesurfen bestaat er niet, dus dit is echt een primeur!

Wil je enkel leren wakeboarden aan de kabelbaan?
 Neem dan een kijkje bij onze Wake&Lake camps op Lakeside Paradise.


Sporten

Kitesurfen en wakeboarden staan centraal! Naargelang de groep of interesse is er ook mogelijkheid om de andere watersporten te beoefenen zoals golfsurfen, windsurfen, rafting, waterski, monoski en Ham/carver skateboard.

surfers-paradise-windsurfkamp-4a

Leeftijd en niveau

Kitesurfen is een sport waarvoor je reeds enige leeftijd en gewicht nodig hebt. Daarom starten de kampen vanaf 12 jaar en heb je een minimum gewicht nodig van 45kg.
Max 4 deelnemers per week.

surfers-paradise-windsurfkamp-4b

INTERN KAMP

Proef van het echte surfers leven en verblijf een volle week non stop op het strand! 24/24 uur begeleiding, en je slaapt in een UNIT met jongens- en meisjeskwartieren, met het geruis van de golven op de achtergrond. Surfers Paradise wordt gedurende één week je thuis en je kan gebruik maken van alle accomodatie.

Ontbijt, lunch en avondmaal zijn allemaal inclusief. s ‘Avonds voorziet de monitor een avondactiviteit en wordt er op tijd naar bed gegaan voor een frisse volgende dag vol sport!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tarieven

Week Camps Prijs Ledenprijs
Kite & Wake Externaat € 390 € 365
Kite & Wake Internaat € 500 € 475

Alle praktische info (dagplanning, benodigdheden, voorkennis en internaat) vind je hier. Korting kan enkel toegekend worden indien lidmaatschap huidige jaar in orde voorafgaand aan de inschrijving. Nog geen lid? Bekijk de extra ledenvoordelen.


Paradise camps 2018

Inschrijven


Abonneer je op onze nieuwsbrief

Ontvang het Lakeside Paradise nieuws in je mailbox!