Surf & Beach Camps

Golfsurfen staat centraal. Verder proef je van andere water- en strand sporten zoals Powerkiten, Raften, Zeekayak, SUP’en, … !

Elke week en weekends in juli en augustus, van 7 – 11 jaar of 12 – 18 jaar, externaat of internaat.

Windsurf Camps (Evo II)

Windsurfcamp voor gevorderden om je windsurf ervaringen nog te verbeteren en dit o.a. door kennis te maken met de Noordzee! Diploma basis en evolutie 1 nodig! 1 week in juli (week 1) en 1 week in augustus (week 7), 12 – 18 jaar, externaat of internaat.

Kite & Wake Camps

Bij voldoende wind kitesurfles op Surfers Paradise, bij onvoldoende wind wordt er gewakeboard op Lakeside Paradise. Elke week in juli en augustus, van 12 – 18 jaar, externaat of internaat. Beperkte plaatsen, max 4 personen per week.

Surf, skate & wakecamps

In de paasvakantie. ‘s Morgens skaten/ wakeboarden in de omgeving van Lakeside Paradise. ‘s middags watersporten op Surfers Paradise. 

Leeftijd: 10 – 16 jaar

Make your own Surfcamp

Kies een weekend en schrijf jezelf & jouw vrienden in! Een kamp exclusief & alleen voor jouw groep. Maak samen met de monitor jullie surfprogramma op basis van weer & wind.
Kies en geniet van een mix van water- en strandsporten: golfsurfen, stand up paddleboarden, skimboarden, raften, elektrisch skateboarden en zoveel meer.

Elk weekend in juli en augustus, vanaf 10 jaar tot 18 jaar. (5 – 18 deelnemers)

Getuigenissen

Wij willen jullie langs deze weg nog eens bedanken voor de goede zorgen en de opvolging. Baziel heeft echt genoten van zijn weekje aan zee. Jullie doen dat super met die jonge gasten. Wij komen zeker nog eens bbq’en deze zomer. Dikke merci ! Piet & Brenda

– Piet en Brenda | Surf & Beach

Graag zou ik u feliciteren voor de inzet en de mooie week die mijn 3 kleinkinderen hebben doorgebracht op het surfers camp ! Margaux heeft dat perfect gedaan en Cédric, Alec en Adrien zijn uiterst enthousiast voor volgend jaar terug te komen … Nog veel succes!

– Danièle | Surf & Beach

Onze zoontjes vonden het geweldig! Volgend jaar willen ze zeker meer surfen, dus de kennismaking met het surfen was meer dan geslaagd. Thanks!!

– Kristl | Surf & Beach

Beste Surfers Paradise Team, Onze zoon Bob is bij jullie “op internaat” geweest. Hij vond het GEWELDIG !!!! op alle gebied. Een dikke proficiat voor jullie allemaal. Volgend jaar komt hij zeker terug.

– Kris | Surf & Beach Internaat

Legendarische O’Neill camps op Surfers Paradise!

Een O’Neill Surfcamp op Surfers Paradise blijft je bij, verandert je leven en maakt van iedereen een enthousiaste watersporter, die happy en vol energie door het leven gaat!

Sporten en genieten te midden van zee, zon en strand, met een handvol vrienden en vriendinnen die hetzelfde toffe gevoel delen… onder veilige begeleiding in een super kader op één van de mooiste stukjes strand langs onze Belgische kust en dit al sinds 1997!

Een fenomeen en een begrip

Surfers Paradise startte als eerste club langs de Belgische kust met de onvervalste O’Neill Surfcamps. Deze groeiden al snel uit tot een fenomeen en een begrip waardoor vele jongeren jaar na jaar blijven terugkomen. Ook de gekwalificeerde instructeurs zijn blijvende ambassadeurs die in vele gevallen tot aan hun professionele loopbaan de surfcampers op een enthousiaste en veilige manier blijven begeleiden.

“Passie”, daar draait het om, alle instructeurs zijn immers stuk voor stuk echte “watermensen” met een drang naar alles wat met surfen en watersporten te maken heeft, en die passie dragen zij maar al te graag over naar gretige jongeren die naar Surfers Paradise komen om er onvergetelijke momenten te beleven….

Uitgebreide accommodatie en leuke activiteiten!

Surfers Paradise beschikt over een zeer uitgebreide accommodatie waar iedereen, weer of geen weer, aan zijn trekken komt. Een uniek Californian clubhouse met beachbar en groot gezellig strandterras, de “boardriders club” boven in het clubhuis met dakterras om tijdens de middagpauze lekker te “chillen”, de Sunset Lounge met sunset bar en Hotspring Jacuzzi en hangmatten, warme en koude douches, vestiaires, gratis internet, reuze trampoline, slackline …

Daarnaast krijgt iedereen top-materiaal voorgeschoteld dat elk jaar vernieuwd wordt. Alle activiteiten worden van dichtbij gevolgd door onze instructeurs.

Powered By: