King of the beach

Een Dag Vol Sportieve Spanning

Op donderdag 15 augustus vond het jaarlijkse “King of the Beach” amateur beachvolleybaltoernooi plaats bij Surfers Paradise, en het was weer een dag vol sportieve actie en gezelligheid. Dit toernooi, een geliefde traditie, trok ook dit jaar weer enthousiaste deelnemers die allemaal streden om de felbegeerde titel van King of the Beach.

Vanaf 14.00 uur gingen acht teams de strijd met elkaar aan in een 2-tegen-2 format. De teams werden ingedeeld in poules, waarbij elke wedstrijd in één set werd gespeeld. Dit zorgde voor snelle, intensieve wedstrijden, waarbij elke punt telde. Na de poulewedstrijden gingen de beste teams door naar de halve finales, en uiteindelijk werd er een spannende finale gespeeld.

De uiteindelijke winnaars van het toernooi mochten zich met trots de King of the Beach 2024 noemen. Als beloning voor hun geweldige prestatie ontving elk van de winnaars een fles cava, een welverdiende prijs na een middag vol inspanning.

Een van de beste aspecten van dit toernooi was dat de deelname geheel gratis was, wat zorgde voor een toegankelijke en inclusieve sfeer. Iedereen, van ervaren beachvolleyballers tot enthousiaste beginners, was welkom om mee te doen en te genieten van de sportiviteit en het plezier dat dit toernooi bracht.

Het “King of the Beach” toernooi was wederom een groot succes en versterkt de hechte gemeenschap rond Surfers Paradise. We kijken nu al uit naar de volgende editie en hopen weer veel sportievelingen te mogen verwelkomen op het strand. Tot volgend jaar!

King of the Beach 2024
King of the Beach 2024
nl_BENL