Grommet Day | Surfers Paradise

Op zondag 7 mei 2017 waren kids koning op Surfers Paradise op de 16de editie van de “Grommet Day”.

Grommet Day – Surfers Paradise Knokke-Heist

Op zondag 7 mei 2017 waren kids koning op Surfers Paradise op de 16de editie van de “Grommet Day”. Een gratis surf en knutseldag voor kinderen. Het winterse weer en een straffe noorderwind konden de groms niet tegenhouden om in de zee te gaan. Gewapend in een warme wetsuit met surfplanken en bodyboards gingen een 50-tal dappere zielen de golven te lijf.
Tegelijkertijd konden ook de andere kids naar hartenlust knutselen, tekenen, schilderen en mooie strandbloemen maken in het knusse clubhuis. Ook kon iedereen zijn favoriete held of heldin spelen dankzij de grimeuse. Nadien konden alle surfers en knutselaars samen gezellig genieten van een lekkere pannenkoek en verse fruitsalade!
Om af te sluiten verbaasde en verwonderde Papa Chico de kids met de “Papa Chico Goochelshow”.

Hoogdag voor Kleine Dennen !

Speciaal voor de gelegenheid hadden de Harley Boys Knokke-Heist, Ulrik Cauwels (ondertussen bekend van zijn stand up acts in CC Scharpoord) en Surfers Paradise de handen in elkaar geslaan om alle kinderen en begeleiders uit de Kleine Dennen een superdag te bezorgen. De Harley boys voerden de kinderen op hun moto’s doorheen Knokke-Heist naar Surfers Paradise, waar ze onder deskundige begeleiding getrakteerd werden op een gratis surfdag ! Als kers op de taart trakteerde Ulrik hen op een heuse Beach BBQ. De zon scheen niet echt zondag, maar des te meer op al die kindergezichtjes !
Dit knotsgekke spektakel metwatersport, muziek, dieren, kleurrijke attributen en mopjes en veel lekkers liet de kids met een supergevoel naar huis vertrekken.

Het volgende evenement van Surfers Paradise is de “Ladies Day” op zondag 11 juni met gratis supinitiaties en gratis trendysportmix, MTB-tocht en deluxe healthy brunch. Meer info & inschrijven: info@surfersparadise.be

 

 

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Ontvang het Lakeside Paradise nieuws in je mailbox!