Surf Community Neemt Op Spectaculaire Wijze Afscheid Van Legende Jack O’neill

De Internationale surf community heeft op spectaculaire wijze afscheid genomen van wetsuit pionier en oprichter van outdoormerk O’Neill, Jack O’Neill. Over heel de wereld kwamen 3.500 surfers samen om tijdens de grootste drijvende afscheidsceremonie ooit gehouden, afscheid van de geliefde waterman te nemen.

Deze bijzondere afscheidsceremonie werd ingezet in Santa Cruz, Californië, de thuishaven van Jack O’Neill, waar ruim 2500 mensen, waaronder wereldkampioen Shaun Tomson en de legendarische snowboarder Jeremy Jones, deelnamen aan de Paddle Out. Vervolgens werden er paddle outs gehouden in Amerika, Canada, België, Frankrijk, Engeland, Zuid Afrika, Australië en Japan.

Ook in ons land peddelden in Surfers Paradise te Knokke-Heist een kleine 100 surfers op hetzelfde tijdstip het water in, en vormden onder leiding van surfpionier Frank Vanleenhove een “circle of surf” Frank was enkele malen te gast bij Jack O’Neill in Santa Cruz. De aanwezige surfers spraken van een onvergetelijke avond: op hun surfplank, de verbondenheid, de zee, de ondergaande zon, het was fantastisch.

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Ontvang het Surfers Paradise & Lakeside Paradise nieuws in jouw mailbox.