Start to Surf op Surfers Paradise Knokke-Heist

Nu het zeewater stilaan de 15° Celsius bereikt kunnen de surfers vanaf nu alle warme caps, booties en handschoentjes voor een ganse tijd opbergen.

Ook de Surfers Paradise Surfing School komt op toerental, iedereen kan er dagelijks terecht voor surflessen. Deze zijn privé te boeken, of ook ideaal voor bedrijven, verenigingen, verjaardagen, communies, vrijgezellen of families.

Daarenboven is er iedere woensdagnamiddag van 14-16u Start to Surf voor iedereen die de beginselen wil aanleren, of gewoon vorderingen maken. Dit alles onder begeleiding van gediplomeerde en enthousiaste instructeurs. Deelname per persoon 15€ all-in.

De school beschikt over alle nodige materiaal: een surfsimulator op het strand, surfplanken in alle maten en gewichten aangepast aan elke leeftijd, en 5mm dikke surfpakken die urenlang warm surfplezier garanderen. Kinderen vanaf 6 jaar kunnen reeds van start gaan, op voorwaarde dat ze voldoende watergewenning hebben en even kopje onder kunnen bij een valpartij. Jongere kinderen starten op een boogieboard en worden persoonlijk begeleid.

Voor alle boekingen en informatie: 050/615960 of info@surfersparadise.be Noteer ook dat de Surfexpo in Cultureel centrum nog dagelijks gratis te bezichtigen is tot en met 28 mei, daar wordt je meteen ondergedompeld in alles wat met surfen te maken heeft.

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Ontvang het Lakeside Paradise nieuws in je mailbox!