Primeur voor de Belgische kust: Surfers Paradise start met Cross Fit pop-up op het strand van Knokke-Heist !

Cross Fit is zonder twijfel de nieuwste hype in fitnessland. Dus zal iedereen vanaf deze zomer ook kennis kunnen maken met deze vorm van lichaamsbeweging. Surfers Paradise zorgt in samenwerking met Cross Fit Lividium voor de nodige omkadering, alle materiaal, een heuse verplaatsbare “cross fit wall” en deskundige en motiverende begeleiding. Wil je dus een super conditie opbouwen de komende maanden, of je voorbereiden op het wintersportseizoen, dan kan je zowel individueel als met je ploegmakkers aan het werk !

Naast eigen groepsafspraken kan iedereen terecht op volgende vaste uren op het strand van Surfers Paradise. Voorafgaandelijk inschrijven is wenselijk via joachimcallebaut@crossfitlividum.comBezieler Joachim Callebaut had altijd al het idee om van zijn passie zijn beroep te maken. In 2013 richtte Joachim Callebaut CrossFit LIvidum in Herentals op. Een fitnesszaak waar CrossFit centraal staat maar waar iedereen ook terecht kan voor personal training, bootcamps, … Enkele jaren later is dit uitgegroeid tot een plaats waar dagdagelijks meer dan 100 mensen begeleid worden naar een fittere en gezondere levensstijl.

Nu brengt hij dit pop-up concept met veel passie naar de badstad Knokke-Heist.
Toegankelijk voor iedereen, op elk niveau. Feit is dat je er alleen maar gezonder van wordt en je ganse lichaam aan het werk zet. De oefeningen zijn gevarieerd, zonder technische hoogstandjes, gebruik van diverse materialen (autobanden, koorden…) en met een hoog herhalingsritme in circuitvorm, zodat verveling en sleur uitgesloten is. Dit alles temidden van zee, zon en strand: volop sportief genieten !

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Ontvang het Surfers Paradise & Lakeside Paradise nieuws in jouw mailbox.