Hoog bezoek op Surfers Paradise !

De Surfers Paradise surfing Rats waren in alle staten tijdens hun trainingssessie, want niemand minder dan Belgie’s beste surfer Dean Vandewalle tekende present om hun enkele tips te geven en met hen mee te surfen. De natuur hielp een handje mee en er stonden prachtige golven zodat alle surfers en de vele toeschouwers naar hartenlust konden genieten. Nadien werd in wereldpremière Dean’s laatste nieuwe video release vertoont op groot scherm in het clubhuis.

Dean Vandewalle is nu 15 jaar, lid van het International Hurley team en leerde op 2 jarige leeftijd surfen op Surfers Paradise te Knokke-Heist. Het was zijn vader Toni Vandewalle die hem de knepen van het vak leerde en nadien met de familie voor een surf carrière koos ’s winters in Costa Rica.

Dean trainde al die jaren heel hard en werd vorig jaar beloond met een derde plaats op het EK golfsurfen, meteen de eerste surfmedaille voor ons land. Dean is nu 2 weken in België, en vertrekt op 7 september naar Californië.
Nadien staan de wereldkampioenschappen in Japan op het programma, vervolgens filmopnames in West Australië, gevolgd door Hawaï en uiteindelijk terug Costa Rica.

Op de foto centraal Dean met wit/blauwe plank samen met alle rats die maar al te trots waren om met hem op de foto te kunnen en een handtekening te versieren. Surffoto’s van de sessie eveneens ter beschikking op aanvraag.

 

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Ontvang het Surfers Paradise & Lakeside Paradise nieuws in jouw mailbox.