Ligging


Surfers Paradise is oostelijk gelegen op het strand te Knokke-Heist.
Om er te geraken vanuit het binnenland (E40 Gent- Brussel, of expressweg N49 Antwerpen) rijd je Knokke binnen met aan de linkerkant het station. Bij het grote kruispunt vlak daarbij, met voor je de kerk, sla je rechtsaf en rijd je de Lippenslaan op. Aan de eerste stoplichten rechtsaf. (Indien je via de kustbaan komt via Oostende kom je hier van links Knokke binnen…). Vlak daarop rechtdoor aan rond punt de Elisabetlaan op, tot tweede rond punt waar je rechts neemt en de Zoutelaan oprijdt. Helemaal ten einde T-kruispunt naar links de Bronlaan in. De volgende splitsing links meevolgen, en eerstvolgende straat Zwinlaan naar rechts nemen. Hier kan je parkeren. Aan de bocht naar links zie je barelen en de ingang naar de Appelzakstraat. Die wandel je naar boven, op de dijk aangekomen nog 300m naar rechts, richting torentje… Succes !

Handige tip: voor diegenen die het drukke centrum willen vermijden is er een “shortcut” bij het binnenrijden via de N49, wat vooral tijdens weekends en hoogseizoen extra surftime kan betekenen!
Neem rechts de Kalvekeetdijk als je Knokke via de Natienlaan binnenrijdt. Even verder links de Kalfstraat in (tweede links) tot aan het kruispunt met de Graaf Jansdijk (eerste rechts) waar je opnieuw rechts neemt . Op het einde links de Paulustraat in (eerste links) die je volgt langs het Oosthoekplein tot je in de Bronlaan komt. Die laatste volgt je tot kruispunt met de Zwinlaan waar je rechts afdraait. Op het einde waar de Zwinlaan naar links afdraait is de verkeersvrije Appelzakstraat die je naar de wandeldijk en strand brengt. In de Zwinlaan kan er geparkeerd worden (visgraatparking)

Met openbaar vervoer

Ook met het openbaar vervoer is Surfers Paradise makkelijk te bereiken, via trein/tram en bus. Vlak voor de eindstations trein of tram zijn er telkens opstapplaatsen voor bus 12 (Knokke-Het Zoute –Oosthoek), die je tot op 1km van Surfers Paradise brengt, halte Lekkberbek. Vandaaruit nog 10-tal minuutjes wandelen (+/- 1 km) tot aan Surfers Paradise.
Via de lekkerbekhelling kan je omhoog wandelen tot aan de dijk en dan dijk volgen naar rechts, richting torentje… arrival in Paradise!

Zin in een leuke wandeling, je kan via het bos of de dijk wandelen tot aan de club. Reken op een goede 45 minuten.

openbaar-vervoer

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Ontvang het Lakeside Paradise nieuws in je mailbox!