Ligging


Surfers Paradise is oostelijk gelegen op het strand te Knokke-Heist.
Om er te geraken vanuit het binnenland (Expressweg N49 Antwerpen of A11, komende van E40) rijd je Knokke binnen, via de Natiënlaan, met aan de linkerkant het station. Bij de grote rotonde vlak daarbij, met voor je de kerk, sla je rechtsaf en rijd je de Lippenslaan op. Aan de eerste stoplichten rechtsaf. (Indien je via de kustbaan komt via Oostende kom je hier van links Knokke binnen…). Vlak daarop rechtdoor aan het rondpunt de Elizabetlaan op, tot het tweede rondpunt waar je rechts neemt en de Zoutelaan oprijdt. Helemaal ten einde T-kruispunt naar links de Bronlaan in. De volgende splitsing links meevolgen en eerstvolgende straat Zwinlaan naar rechts nemen. Hier kan je parkeren. Aan de bocht naar links zie je een bord van Surfers Paradise naast de Appelzakstraat. Die wandel je naar boven, op de dijk aangekomen nog 300m naar rechts, richting torentje… Succes !
ces !

Handige tip: Wij raden aan het drukke centrum te vermijden via deze “shortcut” bij het binnenrijden via de N49/A11. Neem op de eerste grote rotonde de afslag richting Sluis. De volgende rotonde ga je rechtdoor, in de eerstvolgende bocht sla je linksaf de Kalvekeetdijk in. Meteen na de afslag draai je rechts de Hazegrasstraat in. Deze volg je tot de eerstvolgende rotonde. Hier neem je de tweede afslag, verder de Hazegrasstraat in. Vervolg je weg en sla op het einde de Bronlaan in. Aan de volgende splitsing volg je de weg naar links en de eerstvolgende straat draai je rechts de Zwinlaan in. Hier kan je parkeren.

Met openbaar vervoer

Ook met het openbaar vervoer is Surfers Paradise makkelijk te bereiken, via trein/tram en bus. Vlak voor de eindstations trein of tram zijn er telkens opstapplaatsen voor bus 12 (Knokke-Het Zoute –Oosthoek), die je tot op 1km van Surfers Paradise brengt, halte Lekkberbek. Vandaaruit nog 10-tal minuutjes wandelen (+/- 1 km) tot aan Surfers Paradise.
Via de lekkerbekhelling kan je omhoog wandelen tot aan de dijk en dan dijk volgen naar rechts, richting torentje… arrival in Paradise!

Zin in een leuke wandeling, je kan via het bos of de dijk wandelen tot aan de club. Reken op een goede 45 minuten.

openbaar-vervoer

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Ontvang het Lakeside Paradise nieuws in je mailbox!