Gans de surfwereld en Belgische Surfers eren Jack O’Neill

O’Neill zou graag iedereen oprecht willen bedanken voor het medeleven, de steunbetuigingen naar de familie toe, de gedeelde herinneringen, verhalen en foto’s sinds het overlijden van surfpionier Jack O’Neill op vrijdag 2 juni 2017.

Op zondag 9 juli verzamelen surfers over gans de wereld tezelfdertijd om een peddle out, zoals gebruikelijk in de surfwereld, te organiseren ter nagedachtenis van de recentelijk overleden surflegende Jack O’Neill. Jack was de uitvinder van het wetsuit, waardoor surfers over gans de wereld comfortabel en langdurig hun favoriete watersport kunnen beoefenen.

Ook in België wordt er een peddle out georganiseerd. Plaats van het gebeuren is Surfers Paradise te Knokke-Heist. De vereniging stelt ook gratis alle nodige surfboards ter beschikking, maar best is natuurlijk je eigen surfboard mee te brengen. Surfers Paradise zorgt ook voor bloemenkransen. Alle surfers verzamelen om 19u, om dan gezamenlijk een stuk de zee in te peddelen en een grote kring te vormen in het water. Deelname is uiteraard gratis en iedereen is welkom om zo het legendarische leven van Jack te eren.

facebook eventpagina : https://www.facebook.com/events/1969107089992668/

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Ontvang het Surfers Paradise & Lakeside Paradise nieuws in jouw mailbox.