Sup ‘N Dine AIRrepublic

Sergio Herman & Surfers Paradise Present:
Sup ‘N Dine AIRrepublic
(20 June 2017, Start 18H30)

Stand Up Paddle tocht in of naar Cadzand (adhv de weersvoorspelling) gevolgd door een Diner in AIRrepublic:
AIRrepublic is een laagdrempelige brasserie van Sergio Herman in de jachthaven van Cadzand, gevestigd in een superstrak paviljoen met uitzicht op de zee en de haven.

In ons restaurant draait het om eenvoudige bereidingen van Zeeuwse producten waarbij een hoofdrol is weggelegd voor vis en schaal- en schelpdieren. De focus ligt daarbij op de klassieke keuken en Sergio’s roots. Veel van de gerechten die we bij AIRrepublic serveren hebben ooit bij Sergio’s vader op de kaart gestaan. Denk daarbij aan de vissoep die vroeger in Oud Sluis werd geserveerd, gemarineerde mosseltjes, oesters met champagnesaus en kraakverse langoustines. Voornamelijk vis en schaal- en schelpdieren dus, maar allemaal met een touch van Sergio.

De keuken wordt bestierd door Alex Buiten. Deze 29-jarige chef werkt al meer dan vijf jaar voor Sergio Herman en stond tot voor kort in de keuken van restaurant Pure C. Buiten wordt bijgestaan door Nicolas Misera, die eerder werkte voor Chez Bru in het Franse Eygalières en Carcasse in het Belgische Koksijde. Beide chefs werken in de lijn van Sergio Herman, die de stijl van de gerechten bepaalt.

More info coming soon!!
Inschrijven via info@surfersparadise.be

SAVE THE NIGHT!!

 

 

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Ontvang het Lakeside Paradise nieuws in je mailbox!