Day of the Hawaian Lei

“Day of the Hawaian Lei” op Surfers Paradise ism het Cultuurcentrum Knokke-Heist!

Programma op Zaterdag 30 april @ Surfers Paradise:

  • 15u: circle of surf
  • 16u: optreden Vagabundos
  • 18u Surf & Turf BBQ

Op 1 mei vieren ze jaarlijks “Lei Day” op alle Hawaiaanse eilanden. “Lei” staat voor de typische Hawaiaanse bloemenkrans. Iedereen loopt dan de ganse dag rond met een typische bloemenkrans om de nek. De surfers zelf maken al zittend op hun surfplank een grote kring even buiten de branding en gooien vervolgens hun bloemen in hun midden om goeie golven en een goed leven af te smeken van hun goden.

Naar aanleiding van de Surfexpo “Cult of Cool” gaan we in Knokke-Heist op zaterdag 30 april, en meer bepaald op Surfers Paradise voor de eerste maal een echte “Hawaian Lei Day” vieren, met om 15u alle surfers die verzamelen voor de “circle of surf”. Iedereen komt liefst met lei (die zijn voorzien) en kan bij het drinken van een heerlijke cocktail om 16u genieten van een live concert gevolgd door een heerlijke Surf & Turf BBQ.

Op het programma niemand minder dan de “Vagabundos”, zonder twijfel de meest sexy band van het moment. Een jonge dynamische groep, onder meer bekend van de Gentse feesten, die zijn thuis gevonden heeft in een mix van Blues, Reggae, Ska en vooral ook Funk. Het optreden start om 16u en wordt gevolgd door een BBQ.

Het concert zelf is volledig gratis, inschrijven voor de BBQ kost 20 € per persoon, reservatie noodzakelijk via info@surfersparadise.be

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Ontvang het Lakeside Paradise nieuws in je mailbox!