Windsurf Camps

Ben je reeds vertrouwd met de basisprincipes van het windsurfen? Dan is dit kamp voorbestemd om je windsurf ervaringen nog te verbeteren! Je maakt kennis met de noordzee en de golven. Je zult leren snelheid maken, beachstarten, waterstarten, voetbanden leren gebruiken, leren inhaken en nog veel meer. Je krijgt het nieuwste Goya freeride of freestyle materiaal ter beschikking om mee te surfen.

Ben je beginner en wil je de basis van het windsurfen aangeleerd krijgen?
 Neem dan een kijkje op onze Lakeside Paradise Windsurf Camps.
Je kan ook een privé of groepsles boeken in onze windsurfschool.


Sporten

De hoofdactiviteit is windsurfen! Bij weinig wind of andere weersomstandigheden kan er ook geprofiteerd worden van de andere mogelijke watersporten zoals golfsurfen, rafting, beachkite, zeekayak, SUP’en, Skimboarden en beachgames!

surfers-paradise-windsurfkamp-3a

Leeftijd en niveau

Dit kamp is voor windsurfers van 12 – 18 jaar die reeds de basisprincipes van het windsurfen onder de knie hebben. We werken met kleine groepjes waarbij de instructeur zorgt voor een intensieve begeleiding zodat je niveau razendsnel de hoogte ingaat!

surfers-paradise-windsurfkamp-3b

INTERN KAMP

Proef van het echte surfers leven en verblijf een volle week non stop op het strand! 24/24 uur begeleiding, en je slaapt in een UNIT met jongens- en meisjeskwartieren, met het geruis van de golven op de achtergrond. Surfers Paradise wordt gedurende één week je thuis en je kan gebruik maken van alle accomodatie.

Ontbijt, lunch en avondmaal zijn allemaal inclusief. s ‘Avonds voorziet de monitor een avondactiviteit en wordt er op tijd naar bed gegaan voor een frisse volgende dag vol sport!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tarieven

Week Camps Prijs Ledenprijs
Windsurfcamp Externaat € 300 € 275
Windsurfcamp Internaat € 410 € 385

Alle praktische info (dagplanning, benodigdheden, voorkennis en internaat) vind je hier. Korting kan enkel toegekend worden indien lidmaatschap huidige jaar in orde voorafgaand aan de inschrijving. Nog geen lid? Bekijk de extra ledenvoordelen.


Paradise camps 2018

Inschrijven


Abonneer je op onze nieuwsbrief

Ontvang het Surfers Paradise & Lakeside Paradise nieuws in jouw mailbox.