Praktische Info

PRAKTISCHE GEGEVENS CAMPS
Download (en print) het document “praktische gegevens camps”
praktische-gegevens-camps.pdf

FISCALE AFTREKBAARHEID CAMPS
Download (en print) het document “fiscaal attest”
fiscale-aftrekbaarheid-sportactiviteiten-2016.pdf
! Let op: Enkel mogelijk te ondertekenen tijdens de week van het kamp waar u kind aan deelneemt.

Locatie

Surfers Paradise is gelegen op het strand te Knokke-Zoute, helemaal ten oosten van de badstad. Een volledige wegbeschrijving vind je hier.


Dagplanning

09h: Ontbijt internaat
10h: Aankomst externaat en start van de activiteiten
12h: Lunchpauze
12h30: Vrij sportuurtje
13h30: Start van de middagchallenge
14h00: Namiddagactiviteiten deel 1
15h30: Vervolg namiddagactiviteiten deel 2
17h: Einde activiteiten
18h: Avondmaal internaat en start avondactiviteit Internaat


Wat heb je nodig?

Iedereen krijgt spiksplinternieuw en verzorgd top-materiaal voorgeschoteld. dus je hebt niets nodig behalve zwemgerief, handdoek, zonnecrème, vaste schoenen en de grootste happy smile ter wereld!
Middagmaal is telkens voorzien en inbegrepen. Drankjes en versnapering kunnen bekomen worden aan de bar. Hiervoor wordt voor het gemak aan het begin van de week een rekening geopend.


Verzekering

Een sport en ongevallenverzekering is voor de volledige periode van het kamp inbegrepen.


Voorkennis?

Ervaring is niet vereist. Je moet wel instaat zijn te zwemmen. Iedereen krijgt persoonlijke begeleiding. Zo komt ieder niveau aan bod, van beginner tot gevorderd. Op het einde van de week gaat iedereen naar huis met hun diploma van de Belgische Surf Federatie (BSF) !


BBQ Family Night!

Op donderdagavond is er de “all you can eat” surfcamp beach BBQ, waarop ook ouders, broers, zussen, vrienden en vriendinnen uitgenodigd zijn. Inschrijven doe je via je monitor of aan de bar/onthaal.


Internaat?

Proef van het echte surfers leven en verblijf een volle week non stop op het strand!
24/24 uur begeleiding, en je slaapt in een UNIT met jongens- en meisjeskwartieren, met het geruis van de golven op de achtergrond.
Surfers Paradise wordt gedurende één week je thuis en je kan gebruik maken van alle accomodatie. Ontbijt, lunch en avondmaal zijn allemaal inclusief.
s ‘Avonds voorziet de monitor een avondactiviteit en wordt er op tijd naar bed gegaan voor een frisse volgende dag vol sport!


Fiscale aftrekbaarheid

Fiscale attesten of attesten voor terugbetaling van uw ziekenfonds kunnen worden ingevuld en ondertekend bij aanvang van het kamp op maandagochtend. Deze dienen zelf te worden meegebracht voor ondertekening. Voor het aanvragen van fiscale attesten en/of attesten ziekenfonds nadat het kamp voorbij is, wordt een administratieve kost van 10 euro in rekening gebracht.


Bevestiging inschrijving

Bevestiging van de inschrijving wordt steeds meteen automatisch verstuurd via mail. Dit onmiddellijk na inschrijving voor het kamp. Gezien dit een automatische mail is, belandt deze vaak in uw postvak ongewenst of spam. Indien u de mail niet ontvangen lijkt te hebben, check even deze postvakken na. Daar kan u de bevestigingsmail terugvinden


Nog Vragen?

Na je inschrijving ontvang je een bevestiging per e-mail met alle verdere details. 
Indien nog vragen, neem contact op via het contactformulier.


Annuleren?

Wie niet opdaagt zonder voorafgaandelijke verwittiging verliest het totale inschrijvingsgeld. Wie minstens 1 maand op voorhand annuleert betaalt 25 € administratieve kosten en krijgt het saldo terugbetaald. Wie binnen de maand voorafgaandelijk aan de aanvang van het kamp annuleert heeft een gewettigd attest nodig (doktersbriefje) en krijgt na aftrek van 50 € administratieve kosten alles terugbetaald.

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Ontvang het Lakeside Paradise nieuws in je mailbox!