Legendarische O’Neill camps op Surfers Paradise!

Een O’Neill Surfcamp op Surfers Paradise blijft je bij, verandert je leven en maakt van iedereen een enthousiaste watersporter, die happy en vol energie door het leven gaat!

Sporten en genieten te midden van zee, zon en strand, met een handvol vrienden en vriendinnen die hetzelfde toffe gevoel delen… onder veilige begeleiding in een super kader op één van de mooiste stukjes strand langs onze Belgische kust en dit al sinds 1997!


Een fenomeen en een begrip

Surfers Paradise startte als eerste club langs de Belgische kust met de onvervalste O’Neill Surfcamps. Deze groeiden al snel uit tot een fenomeen en een begrip waardoor vele jongeren jaar na jaar blijven terugkomen. Ook de gekwalificeerde instructeurs zijn blijvende ambassadeurs die in vele gevallen tot aan hun professionele loopbaan de surfcampers op een enthousiaste en veilige manier blijven begeleiden.

“Passie”, daar draait het om, alle instructeurs zijn immers stuk voor stuk echte “watermensen” met een drang naar alles wat met surfen en watersporten te maken heeft, en die passie dragen zij maar al te graag over naar gretige jongeren die naar Surfers Paradise komen om er onvergetelijke momenten te beleven….


Uitgebreide accommodatie en leuke activiteiten!

Surfers Paradise beschikt over een zeer uitgebreide accommodatie waar iedereen, weer of geen weer, aan zijn trekken komt. Een uniek Californian clubhouse met beachbar en groot gezellig strandterras, de “boardriders club” met biljart en X-box games + dakterras om tijdens de middagpauze lekker te “chillen”, de Sunset Lounge met sunset bar en Hotspring Jacuzzi en hangmatten, warme en koude douches, vestiaires, gratis internet, reuze trampoline, slackline …

Daarnaast krijgt iedereen top-materiaal voorgeschoteld dat elk jaar vernieuwd wordt. Alle activiteiten worden van dichtbij gevolgd door onze instructeursParadise camps 2018

Inschrijven


Getuigenissen

 

Ondanks het mindere weer hebben onze kids de tijd van hun leven gehad, Super bedankt aan iedereen!

– Marc Vanhees

Graag zou ik u feliciteren voor de inzet en de mooie week die mijn 3 kleinkinderen hebben doorgebracht op het surfers camp ! Margaux heeft dat perfect gedaan en Cédric, Alec en Adrien zijn uiterst enthousiast voor volgend jaar terug te komen … . Nog veel succes !

– Danièle Van der Schueren

Onze zoontjes vonden het geweldig! Volgend jaar willen ze zeker meer surfen, dus de kennismaking met het surfen was meer dan geslaagd. Thanks!!

– Kristl Wynen

Onze dochter Lisa kijkt al uit naar een vervolg volgend jaar. Ze vond het een heel leuk kamp.

– Luc Peeters | Surf&Beach Junior Internaat

 


Powered By:

powerd-by-2-1

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Ontvang het Lakeside Paradise nieuws in je mailbox!